Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

Vi vill påstå att vi, till skillnad från våra konkurrenter, tar ansvar för de produkter vi säljer och gärna tar steget längre. Hos oss finns inga expediter som går hem 1700 - vi stannar kvar så länge du behöver oss. Nedan berättar vi om vad det innebär i praktiken för dig som kund hos oss.

 

Garanti

Många företag utlovar garanti från tillverkaren. När det uppstår problem med denna garanti så försvinner konkurrenterna bakom otillgängliga telefonnummer och automatiserade epostsvar. Men inte vi!

Hos oss går det alltid bra att ringa in - både för att få en bedömning eller hjälp med kontakten hos tillverkaren. Vi tar på oss att se till att det fungerar och hjälper mer än gärna till att se till att det fungerar. Bara ring eller skicka ett epost till oss så hjälper vi mer än gärna till!

 

Support

I bland kan det vara jobbigt att förklara hur man känner och om de problem man kan uppleva med de produkter man köpt. Vi vill därför finnas här för dig, som den tekniske kusinen som alltid kan hjälpa till med ens problem. Hos oss är ingen fråga dum eller konstig och vi är experter på att hjälpa till.

Tycker du att det är svårt att uttrycka dig rätt i telefon så går det alldeles utmärkt att sköta konversationen via epost istället. Vi svarar på epostmeddelanden inkomna innan 1500 redan samma dag.

 

Miljön

Vi har valt att arbeta mer Posten som vår partner för leveranser av beställningar. De är miljöcertifierade och arbetar med miljön som en stöttepelare i sin organisation. Istället för att vi skickar med det billigaste fraktbolaget arbetar vi med en långsiktig och hållbar lösning. Och du? Vi står för den extra kostnaden, utan att du behöver betala mer!

På kontoret går vi mot ett papperslöst arbetsflöde och i de fall vi behöver papper, använder vi endast klorfritt och svanen-märkt papper. Vi strävar även efter att minska strömförbrukningen och använder energisnåla apparater. I våra inköp av eletrkonik så värdesätter vi miljöcertifieringar och största delen av produkterna vi säljer är miljöklassade på ett eller annat sätt.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen