Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

Allt-i-ett Internetskydd med Antivirus och VPN för upp till 5 enheter
Symantec Norton 360 Deluxe 50GB allt-i-ett skydd för 5 enheter

Symantec Norton 360 Deluxe 50GB allt-i-ett skydd för 5 enheter Visa hel storlek

21396245
10+ tillgängliga
Klarna  Från 50 kr / mån

Symantec Norton 360 Deluxe är ett totalt komplett internetskydd för upp till 5 enheter med integrerat VPN! 50GB Cloud backup ingår! För PC, Mac eller mobil enheter!

Mer information

139 kr

Rea Rea!

(inkl 25% moms)

REK: 899 kr

Spara totalt 760 kr  (85%)

Symantec Norton 360 Deluxe totalt internetskydd för upp till 5 enheter med integrerat VPN! 50GB Cloud backup ingår!

Superpris! Spara minst 66%

Flera lager av skydd för hela familjens enheter och integritet på nätet – allt i en enda lösning

Norton 360 Deluxe erbjuder skydd för upp till 5 PC- eller Mac®-datorer, smartphones eller surfplattor.

Skyddet är så bra att det stöds av en återbetalning.
Vi litar så mycket på vårt skydd mot virus och malware att vi erbjuder Virus Protection Promise. Om enheten får ett virus som våra experter inte kan ta bort, får du pengarna tillbaka. *2

Om ni vill få produktnyckeln skickad till er elektorniskt via e-post istället. Välj fraktsättet Hämta i Lund i kassan och skriv med ett meddelande att ni önskar få produktnyckeln mailad till er istället.

 

Missing picture

 

Information

Realtidsskydd mot hot
Avancerad säkerhet med antivirus hjälper till att skydda mot befintliga och kommande internethot på dina enheter, och bidrar till att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.

Secure VPN
Surfa anonymt och säkrare med ett virtuellt privat nätverk (VPN) utan loggning. Lägg till kryptering i bankklass för att hjälpa till att hålla information som lösenord och bankkontouppgifter säkra och privata.

Föräldrakontroll
Hantera dina barns aktiviteter online. Hjälp dem att upptäcka, lära sig och utforska sin uppkopplade värld på ett säkrare sätt på sin PC eller smartphone. **


Password Manager
Verktyg för att enkelt generera, lagra och hantera lösenord, kreditkortsuppgifter och andra inloggningsuppgifter online – på ett säkrare sätt.

50 GB Cloud Backup för PC
Spara viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram. *4


SafeCam för PC
Varnar dig om någon försöker komma åt din webbkamera och hjälper dig att blockera obehörig åtkomst.5 **

 

Utökad information

Skydd mot spionprogram, antivirus samt skydd mot malware och utpressningsprogram
Vår innovativa säkerhetsteknik drivs av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning och vi är en del av ett av världens största internetintelligensnätverk. Vårt Security Technology and Response-team (STAR) jobbar dygnet runt med att övervaka internethot över hela världen för att hjälpa till med att skydda dina enheter mot virus, malware, spionprogram och utpressningsprogram. Vårt mål är hjälpa till med att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad. Mer information om antivirus- och malwareskyddsteknik och skydd mot internethot.

Cloud Backup för PC *4
Brukar du säkerhetskopiera datorn? Du kan tappa den bärbara datorn, hårddisken kan krascha eller utpressningsprogram kan kryptera filerna, vilket gör dem oåterställbara. Norton-lösningar har flera lager av skydd för att hjälpa till att skydda mot angrepp från utpressningsprogram. Att använda Cloud Backup är ytterligare en förebyggande åtgärd för att skydda filerna. Mer information om hur Cloud Backup fungerar.

Brandvägg för PC och Mac
Vet du hur en brandvägg på datorn kan hjälpa dig? Norton Smart Firewall övervakar nätverkstrafiken som skickas och tas emot på datorn när du är ansluten till internet och hjälper till att blockera misstänkt trafik. Detta hjälper till med att skydda personliga filer och data på enheten från skadliga angrepp och påträngande ögon.

Password Manager
Hur gör du för att minnas de långa, komplexa lösenord som dina många konton på internet kräver att du skapar? Återanvänder du dem eller skriver du ner dem på en post-it-lapp? Starka lösenord är viktiga för säkerheten för konton på internet. Med Norton Password Manager kan du generera komplexa lösenord och lagra dem i ditt eget krypterade molnbaserade valv. När du är inne i valvet har du snabb och smidig åtkomst till lösenorden. Mer information om hur du använder Norton Password Manager för att skydda dina lösenord.

100% Virus Protection Promise *2
Visste du att från den stund prenumerationen startar finns en Norton-expert till hands för att hjälpa dig hålla din enhet virusfri, eller ge dig pengarna tillbaka Att hjälpa till att hålla enheten virusfri är kärnan i vår verksamhet. Norton-experter är alltid redo att hjälpa till att ta bort virus som kanske slinker in. Vi litar så mycket på vårt skydd mot virus och malware att vi erbjuder Virus Protection Promise. Om enheten får ett virus som våra experter inte kan ta bort, får du pengarna tillbaka.

Föräldrakontroll
Var är dina barn just nu? Även om de befinner sig i samma rum som du, är det troligt att de också tar del av den uppkopplade världen. Norton Föräldrakontroll ger dig verktyg för att se vilka videoklipp de tittar på, webbplatser de besöker, ord de söker på och appar de laddar ner10, samt platsövervakning via GPS för Android och iOS9,10, innehållsfiltrering för PC-datorer med mera. Verktygen hjälper dig att uppnå positivt föräldraskap och proaktivt engagera dig i viktiga ämnen.

Secure VPN
Använder du offentliga Wi-Fi-nätverk? Att ansluta din smartphone eller bärbara dator till ett delat Wi-Fi-nätverk på kaféet nere på gatan är kanske inte så privat som du tror. Även lösenordsskyddade Wi-Fi-nätverk kan göra din enhet sårbar för angrepp. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) ger skydd och kryptering för integritet på nätet när du använder ett offentligt eller delat Wi-Fi-nätverk. När behöver du ett VPN, och hur fungerar det?

SafeCam för PC
Har din PC en webbkamera? Nätbrottslingar kan använda spionprogram (programvara som möjliggör spionering) för att ta bilder med din webbkamera utan din vetskap. Nätbrottslingar har använt komprometterande bilder som har stulits från webbkameror för utpressning. Norton 360 ger skydd mot spionprogram, och SafeCam hjälper specifikt till att blockera obehörig åtkomst till din PC-webbkamera.

Missing picture

Vad är Malware?


Systemkrav

Berättigande till Norton Device Security endast PC eller Mac
Norton™ 360 Deluxe täcker upp till 5 enheter
Norton™ AntiVirus Plus täcker en enskild PC eller Mac.
Berättigande till Norton Device Security och Norton Secure VPN
PC, Mac eller mobil enhet: PC-datorer, Mac-datorer, Android-enheter, iPad- och iPhone-enheter
Ingen kan förhindra all internetbrottslighet.

 

* Viktig information om prenumeration, pris och erbjudande

- Prenumerationen startar när betalningen har genomförts (eller när vi mottagit betalningen). Du måste ladda ner och installera på alla enheter, eller slutföra registreringen för att vara skyddad.
- När du prenumererar köper du en periodisk prenumeration som förnyas automatiskt efter den första perioden.
- Priset som erbjuds idag gäller för den första perioden av prenumerationen. Därefter faktureras prenumerationen med det aktuella månatliga eller årliga förnyelsepriset här. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg via e-post.
- Du kan avbryta din prenumeration på my.norton.com eller genom att kontakta kundtjänst och support. Mer information finns i Returreglerna.
- Prenumerationen kan omfatta produkt-, tjänst- och/eller skyddsuppdateringar och funktioner som kan komma att läggas till, ändras eller tas bort, förutsatt att du godkänner licensavtalet.
- Antalet stödda enheter som tillåts enligt din plan är endast avsedda för personlig användning eller för hushållet. Ej för kommersiellt bruk. Om du har problem med att lägga till en enhet kan du kontakta kundtjänst och support.

*2 Virus Protection Promise: Du blir berättigad till Virus Protection Promise om du har en kvalificerande Norton-prenumeration och (om du inte är Small Business-kund) har köpt, förnyat eller uppgraderat den Norton-prenumerationen direkt via Symantec eller aktiverat automatisk förnyelse hos Symantec. Om en Norton-expert inte lyckas ta bort viruset från din enhet kan du få en fullständig återbetalning av det pris du har betalat för den aktuella perioden för kvalificerande Norton-prenumeration. Om du har ett Norton-paket (en kvalificerande Norton-prenumeration tillsammans med ett annat Norton-erbjudande), begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Om det inköpta paketet innehåller en kvalificerande Norton-prenumeration med ett erbjudande som inte tillhör Norton, begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris endast för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Detta är en nettoåterbetalning. Eventuella erhållna rabatter och återbetalningar, kostnader för leverans och hantering samt tillämpliga skatter dras av, utom i vissa delstater och länder där kostnader för leverans och hantering samt skatter återbetalas. Återbetalning görs inte för skador som uppstår till följd av virus. Mer information om kvalificerande Norton-prenumerationer finns på Norton.com/guarantee.
*3 Norton Safe Search gör inga säkerhetsbedömningar av betalda sökresultat (sponsrade länkar), och filtrerar inte bort potentiellt osäkra sponsrade länkar från sökresultaten.
*4 Norton Cloud Backup-funktioner är endast tillgängliga på Windows.
*5 Norton SafeCam-funktionerna är endast tillgängliga på Windows.
*6 Symantecs rapport om säkerhetshot på internet 2019
*7 2018 Norton LifeLock Insight-rapport gällande onlinesäkerhet: Globala resultat
*8 Videouppsikt övervakar videoklipp som dina barn ser på YouTube.com. Dock övervakas och spåras inte YouTube-videor som är inbäddade på andra webbplatser eller i bloggar.
*9 Platsuppsikt kräver aktivering av förälder före användning.
*10 Mobilappen måste laddas ner separat.

** Funktionerna i Norton Föräldrakontroll stöds inte på Mac.
** Kräver att enheten omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.
** För information om supporttider och kontaktuppgifter i ditt område, besök vår hemsida på:http://www.norton.com/globalsupport.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen