Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Windows surfplatta


Lenovo ThinkPad 10 64GB (beg)
Högupplöst fyrkärnig 10-tums platta med Windows 10 Lenovo ThinkPad 10 64GB (beg)

Begagnad! Kraftfull fyrkärnig surfplatta med högupplöst 10,1-tums IPS-skärm och Windows 10 som operativsystem. Har...

  • - 10.1" pekskärm med multi-touch
  • - Skärmen klarar 1920 x 1200
  • - QuadCore för maximal datorkraft
  • - 2 GB RAM-minne
  • - 64 GB lagring
  • - Windows 10
  • - Garanti till 2019-07-15
Köp
Rea

REK: 6 000 kr  

Från 2 599 kr


Windows-surfplatta

Den som vill kunna vara produktiv med sin surfplatta bör då köpa en Windows-surfplatta. Vare sig du köper en Microsoft Surface-surfplatta eller en surfplatta från någon annan tillverkare så kan du känna dig säker i vetskapen av att du får tillgång till den fulla Windows-upplevelsen. Detta innebär att du kan få precis lika mycket gjort med din surfplatta som du hade kunnat få med din laptop eller stationära dator.

Billig Windows-surfplatta

När du köper en billig Windows-surfplatta så får du tillgång till en riktigt produktivitetsmaskin till en ringa peng. Använd dig av kraftfulla Windows-appar med samma enhet som du strömmar film från förslagsvis Netflix. En billig Windows-surfplatta är en garanti för att du ska kunna göra både och med samma enhet. Slå till på en Windows-surfplatta redan idag!

Lenovo ThinkPad 10

En av de mest populära Windows-surfplattorna är Lenovo ThinkPad 10. Denna enhet ger dig både en högupplöst skärm på 10,1 tum, liksom 2 GB RAM-minne och Windows 10. Köp en Lenovo ThinkPad hos BilligTeknik för att kunna uppleva livet med en Windows-surfplatta på egen hand. Hitta en begagnad Windows-surfplatta i vårt breda sortiment för en ännu bättre deal!

Bra Windows-surfplatta

Att välja en Windows-maskin kan vara en djungel för den oinsatte. I denna avdelningen så kommer du dock kunna hitta en riktigt bra Windows-surfplatta, då vi på BilligTeknik noggrant har valt ut riktigt kompetenta plattor. På så vis behöver inte du bekymra dig om huruvida den surfplattan du väljer är ett bra val eller inte. I vårt sortiment så hittar du många olika bra surfplattor från Windows!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen