Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


iPad surfplattaiPad

Den som är på jakt efter en surfplatta behöver inte leta längre än till vår avdelning för iPad. Apples iPad betraktas ofta som kungen av surfplattor, och av god anledning. Med en iPad så får du tillgång till Apples iOS-ekosystem, vilket innebär att din surfplatta automatiskt kan synkroniseras med din iPhone och Mac genom iCloud. Dessutom så kan du ta del av alla appar i App Store, skicka meddelanden genom iMessage, och spela de senaste spelen till surfplatta.

iPad med 4G

Genom att köpa en iPad med 4G-kompabilitet så kan du vara säker på att du alltid kan vara uppkopplad. Detta innebär att du kan få mer gjort på din iPad, oavsett vad du gör. Med en 4G LTE-uppkoppling så kan din iPad bli en produktivitetsmaskin på pendeln, eller så kan barnen strömma film direkt i baksätet av bilen under en lång bilresa. Köp en iPad med 4G hos BilligTeknik för att kunna göra mer oavsett var du befinner dig.

Billig iPad

Hos BilligTeknik kan du få tag på en riktigt billig iPad. Välj den modell som passar bäst för dig - vill du ha en iPad Mini, iPad Air, eller rentav en begagnad iPad? Vi har ett brett sortiment där du säkerligen kommer att hitta något som passar just dig. Dessutom så är vi en online-baserad återförsäljare som kan hålla lägre marginaler än våra fysiska konkurrenter - vilket innebär att vi kan erbjuda exempelvis iPads till riktigt grymma priser.

iPad Air 2

En iPad Air 2 ger dig Apples tunnaste iPad någonsin, tillsammans med en oerhört skarp Retina-skärm. Dessutom kommer den med gott om RAM-minne, en kvick processor som stödjer att ha flera fönster öppna samtidigt, och kraftfulla stereo-högtalare. Slå till på en iPad Air 2 redan idag och få en kompetent iPad till ett konkurrenskraftigt pris!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen