Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


StreetzStreetz

Streetz är ett svenskt märke som erbjuder allt när det kommer till bra ljud, såsom hörlurar och högtalare. Utöver trådade och trådlösa högtalare och hörlurar så säljer Streetz även exempelvis datorväskor och andra tillbehör. Ta en titt på Streetz breda utbud av olika produkter och hitta vad som passar bäst för dig. När du handlar från BilligTeknik så kan du dessutom vara säker på att du alltid från produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Hörlurar från Streetz

Fynda ett par snygga och billiga hörlurar från Streetz hos BilligTeknik. Med hörlurar från Streetz så får du inte bara ett par svenska hörlurar med riktigt hög ljudkvalitet, du får även en stilren design som passar de allra flesta. BilligTeknik erbjuder både in-ear-hörlurar från Streetz liksom trådlösa headset. Dessutom kan du alltid räkna med snabb leverans när du beställer något från BilligTeknik.

Fitnessklocka från Streetz

En av de senaste trenderna är sk fitnessklockor, som kan hjälpa till att hålla koll på en persons aktivitet och träning. Med en fitnessklocka från Streetz kan du se till att få din träning på rätt spår utan att det ska behöva kosta skjortan. Streets fitnessklockor kommer dessutom med utbytbara armband så att du kan matcha ditt armband med din övriga outfit. Få tag i en riktigt billig smartklocka genom att köpa en fitnessklocka från Streetz.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen