Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Playstation 4

Playstation 4

Med ett Playstation 4 så får du en riktigt kompetent spelkonsol som klarar av de allra senaste konsolspelen. Medan Xbox One är mer av en multimediakonsol så är Playstation 4 en renodlad spelkonsol, som har stöd för Blu-Ray, höga upplösningar och hundratals av speltitlar. Köp en Playstation 4 från oss på Billig teknik!

Billig Playstation 4

I denna avdelningen så kan du få tag på en billig Playstation 4. Det ska inte behöva vara dyrt att köpa en bra spelkonsol. Vi har dessutom grymma deals så att du får mycket värde för dina pengar. Vad sägs exempelvis om ett Playstation 4 med antingen God of War eller Call of Duty WWII i samma paket?

Paketerbjudande för Playstation 4

För att få så mycket värde som möjligt för dina pengar så bör du slå till på ett paketerbjudande för Playstation 4. Du får inte bara en biffig hårddisk på 1TB, ett Playstation 4 Slim, utan dessutom inkluderad handkontroll och ett spel. Vi har olika paketerbjudanden för er som föredrar olika typer av spel.

Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim är en lite mindre, lite uppgraderad version av Playstation 4. Med en Playstation 4 Slim så tar konsolen upp mindre plats och du är mer redo inför framtiden, med HDR-grafik, gott om uppkopplingsmöjligheter och bra prestanda. En Playstation 4 Slim är dessutom en fullt kapabel mediamaskin, med tillgång till Netflix, YouTube och Spotify.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen