Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Xbox One

Xbox One

Microsofts Xbox One ger dig möjligheten att spela de senaste spelen. Med ett Xbox One så får du både en mycket kompetent spelkonsol, samtidigt som du även får en fullfjädrad multimediaenhet. Xbox One har dessutom inbyggd funktionalitet som gör att den fungerar mycket bra ihop med Microsofts andra enheter, appar och operativsystem!

Stort utbud Xbox One

Vi erbjuder många olika alternativ för den som är ute efter att köpa en Xbox One. Köp ett paketerbjudande med Xbox One och välj det spel som du gillar. På så vis är du reda att börja spela direkt som du får ditt Xbox. Vi på Billig teknik erbjuder dessutom alltid snabba leveranser.

Billig Xbox One

Vi erbjuder alltid våra produkter till riktigt förmånliga priser, och Xbox One är naturligtvis inget undantag. Vi är en onlinebaserad återförsäljare, vilket innebär att vi kan hålla lägre marginaler än våra fysiska konkurrenter. Du kan dessutom alltid känna dig säker när du handlar av oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Bra Xbox One

Med ett Xbox One så får du all prestanda som behövs i en modern spelmaskin. Helt enkelt så är Xbox One riktigt bra spelkonsol, som ger dig möjligheten att kunna spela alla de senaste spelen. Dessutom så är det en multimediamaskin som innebär att du kan spela alla dina favoritserier snabbt och enkelt.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen