Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


GamingskärmGamingskärm

Oavsett vad du är ute efter när det kommer till gamingskärm så lär du hitta något i vårt breda sortiment. Vi har skärmar med IPS-paneler, liksom LED, snabb uppdateringsfrekvens med 144 Hz, böjda skärmar för en mer uppslukande upplevelse och i princip allt möjligt.

Billig gamingskärm

Det kan vara avskräckande att köpa en ny gamingskärm av rädsla att detta ska bli en dyr affär. Det behöver dock inte vara fallet. Idag så har både IPS- och LED-paneler blivit dramatiskt mycket billigare, så att du kan lägga vantarna på en fullt kapabel billig gamingskärm. Vad väntar du på?

144 Hz gamingskärm

Om du är seriös när det kommer till ditt spelande så är du tveklöst intresserad av en skärm med snabb uppdateringsfrekvens. Med en frekvens på blixtrande snabba 144 Hz så kan du vara säker på att du inte kommer missa något, och ständigt ha det senaste innehållet på din skärm. Snabb frakt på alla våra produkter!

LED-gamingskärm

När det kommer till skärmar så är LED det senaste. Med LED så får man djupare svärtor och mer levande färger. Det ter sig därför naturligt att en gamer bör skaffa en LED-gamingskärm. Ta en titt i vårt lager och hitta en LED-gamingskärm som passar just dig! Det är ditt spelande värt.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen