Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Begagnade skärmarBegagnade skärmar

Här hittar du billiga begagnade skärmar för din dator. Oavsett om du vill ha en LED-skärm eller en LCD-skärm har vi något för dig i vårt sortiment. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för dina behov. Vi har billiga och skarpa datorskärmar för alla behov. Alla skärmar är testade, och med trygg e-handel kan du köpa din datorskärm online utan att känna dig orolig.

LED-skärm

En LED-skärm tillåter dig att få riktigt djupa svärtor i din skärm, samtidigt som skärmarna är strömsnåla. Utöver LED-skärmar så har vi även LCD-skärmar, men LED är tveklöst den mest framtidssäkrade tekniken av de två. Genom att köpa en begagnad skärm så kan du spara pengar, samtidigt som du får en fullt kapabel skärm.

Stora begagnade skärmar

Här så hittar du gott om stora begagnade skärmar för din dator. Med en stor skärm så kan du få plats med mer av ditt innehåll på en och samma gång. Dessutom så brukar stora begagnade skärmar vara högupplösta, vilket innebär att vad du än gör på din skärm kommer att se bättre ut för dig.

Avlång skärm

En av de senaste trenderna inom skärmar är mer avlånga bildförhållanden, vanligtvis 16:10-förhållandet. Detta innebär att du får en bredare skärm som får plats med mer av ditt innehåll. 16:10-förhållandet är vanligt på moderna skärmar, vilka brukar ha bra färgåtergivning och hög upplösning.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen