Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Kabel & adapterKablar

Om du letar efter kablar eller adaptrar så hittar du allt du kan tänkas behöva här! Vi har allt från HDMI-kablar till 3,5 mm hörlurs- och aux-anslutningar. Med hjälp av en adapter kan du till exempel koppla din dator direkt till en TV. Här hittar du också adaptrar för allt från DVI, VGA och HDMI till DisplayPort och USB-C.

Billiga kablar

Här på Billig teknik kan du fynda massor av billiga kablar. Det finns kablar för både ljud och bild. Köp en 3,5 mm till din bilstereo eller någon annan ljudanläggning. Om du behöver en antennkabel eller något annat så hittar du det också här, alltid billigt! Vi erbjuder också optisk ljudkabel och koaxialkabel till lågt pris.

Bra kabel

Vi har ett brett utbud av bra kablar för olika ändamål, så oavsett vad du söker kan du hitta det här. En bra kabel garanterar att du slipper onödig fördröjning när du till exempel spelar. En kabel med bra kvalitet håller dessutom längre och minimerar risken för brus eller dålig kontakt. Det finns dock inget som säger att en bra kabel måste vara dyr. Du kan hitta massor av kvalitetskablar till billigt pris här!

Adapter

Alla har vi någon gång stött på problemet med att man har fel utgång på sin dator eller projektor. Något som lätt kan leda till huvudbry, men lösningen finns här! Vi har flera olika sorters billiga adaptrar och förgreningar till din elektronik. DVI, VGA, HDMI, USB-C, DisplayPort, hitta adaptern du behöver här!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen