Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


SpelkonsolerSpelkonsoler

Den som är ute efter en lite enklare spelupplevelse bör ta en närmare till på att införskaffa sig en spelkonsol. Spelkonsoler låter dig få tillgång till en stor mängd spel, utan att du behöver införskaffa en relativt dyr speldator. Välj mellan ett Xbox One, Playstation 4 eller rentav en Nintendo Switch!

Billig Playstation 4

En Sony Playstation 4 är den mest populära spelkonsolen i den här generationen av spelkonsoler. Playstation 4 är mer kraftfull än sin största konkurrent Xbox One, och den är dessutom billigare än Playstation 4 Pro - trots att den kan spela samma spel. En billig Playstation 4 från oss på Billigteknik är en enkel inkörsport till gaming-världen.

Billig Xbox One

Om du snarare föredrar Xbox framför Playstation så bör en Xbox One vara perfekt för dina behov. Xbox One ger dig tillgång till kraftfulla multimediatjänster, såsom Netflix och YouTube, vid sidan av en gedigen spelupplevelse. Dessutom så erbjuder vi Xbox One till låga priser, så att du kan få den riktigt billigt!

Stort utbud spelkonsoler

Välj och vraka i vårt breda utbud av olika spelkonsoler. Hitta precis det märke som passar bäst för dig, oavsett om du är ute efter Sonys, Microsofts eller Nintendos spelkonsoler. Välj dessutom den konfiguration som passar dina behov, och få allt hemskickat med snabb frakt!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen