Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Digital fotoramFotoram

En digital fotoram låter dig visa upp alla dina senaste och snyggaste bilder. En fotoram är ett riktigt bra komplement i ditt vardagsrum. Få lite av den gamla hederliga magin från fotoalbum, men på ett modernt och bekvämt sätt. Vi har dessutom riktigt billiga alternativ!

Digital fotoram

Med en digital fotoram så kan du enkelt föra över dina digitala bilder för att visa upp de på nästa middagsbjudning, eller själv titta på. Du kan föra på ett smidigt vis föra över dina digitala bilder från mobiltelefonen, surfplattan eller digitalkameran, så att bilderna kan rulla på din fotoram och skådas av både familjemedlemmar och gäster.

Billig fotoram

Det känns som om det inte var särskilt många år sedan en digital fotoram var en nymodighet. Nu har dock fotoramarna sjunkit i pris avsevärt, då de blivit allt vanligare i svenska hem och tekniken har blivit billigare. På så vis kan du i vårt sortiment få tag på en riktigt billig fotoram.

Stort utbud fotoramar

Vi erbjuder ett stort utbud av fotoramar, där du kan välja en som passar just dig. Du kan köpa en fotoram med pekskärm, så att du kan använda fingrarna för att navigera fram och tillbaka, och du kan själv välja skärmstorlek. Du kan även förvänta dig en snabb och pålitlig leverans, då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen