Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Begagnade surfplattorBegagnade surfplattor

En surfplatta är oumbärlig när det kommer till att enkelt och smidigt kunna surfa på internet, läsa mail, eller konsumera multimedia-innehåll. Med begagnade surfplattor så kan du få tag i en surfplatta utan att det ska behöva vara dyrt. Alla våra begagnade surfplattor håller dessutom riktigt hög kvalité.

Begagnad iPad

Vi har alla olika typer av begagnade iPads, så att du kan hitta den som är bäst för just dig. Vi har förslagsvis begagnade alternativ för iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, liksom flera andra. Därigenom så kan du välja den modell som passar bäst för dig och din budget.

Begagnad Android-surfplatta

Det finns de som har en Android-telefon eller inte gillar Apples iOS-mjukvara, och då kan det vara en god idé att undersöka att köpa en Android-surfplatta. Vi har modeller från exempelvis Samsung, såsom Samsung Galaxy Tab och Lenovo Tab, liksom många fler Android-modeller.

Begagnad Windows-surfplatta

Du som föredrar Windows kan här hitta en begagnad surfplatta med Windows 10, vilket innebär att du kan få en fullständig datorupplevelse även på resande fot och på din surfplatta. Vi på Billig teknik erbjuder både alternativ med avtagbart, fysiskt tangentbord, liksom utan. Det finns även äldre begagnade alternativ med Windows 7.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen