Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Begagnad iPhoneBegagnad iPhone

I denna avdelningen så hittar du många olika alternativ för en begagnad iPhone. Du kan här välja och vraka mellan många olika modeller av begagnad iPhone, såsom förslagsvis iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone SE, liksom många olika plus-modeller. Här på Billig teknik så kommer du att hitta en begagnad iPhone-modell som passar just dig.

Begagnad iPhone 7

Med en begagnad iPhone 7 så får du blixtrande snabb prestanda från en A10-processor, en skarp kamera på 12MP, liksom en högupplöst Retina-skärm och mycket mer. Dessutom så får du tillgång till en iOS-enhet som fungerar mycket bra ihop med din iPad, iPod, Apple Watch och Apple TV, liksom med datorer som har macOS.

Begagnad iPhone SE

Den som köper en iPhone SE får en mobil som har ett nätt format, samtidigt som den har komponenter som kan konkurrera med mobiler i toppskiktet. Dessutom så får du den klassiska design som iPhone 5 och iPhone 5S hade, vilket innebär att du får ett hörlursuttag direkt i din mobil.

Billig begagnad iPhone

När du köper en begagnad iPhone så kan du få tag i en iPhone till ett lägre pris. Detta innebär att de som annars inte hade haft en chans att köpa en iOS-enhet kan nu göra detta. Med en billig begagnad iPhone så kan du enkelt få tag i en iPhone - få mycket telefon till ett lågt pris!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen