Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Begagnad Samsung GalaxyBegagnad Samsung Galaxy

Den som vill ha en Android-mobil bör definitivt undersöka möjligheten att köpa en Samsung Galaxy-enhet. I denna avdelningen så har vi samlat många olika modeller från Samsung Galaxy-serien, både Samsung Galaxy A- och S-modellerna liksom andra, som förslagsvis Samsung Galaxy Xcover.

Begagnad Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 blev en oerhört populär modell när den släpptes, då den kom med en kraftfull 8-kärnig processor, en skarp AMOLED-skärm som hade hög upplösning, liksom att den kom med både vatten- och dammresistens - liksom det att den även kom med ett hörlursjack.

Begagnad Samsung Galaxy Xcover

Den som är i exempelvis byggbranschen eller ofta går i oömma kläder bör ha en telefon som är slitstark och tål det mesta. Med en begagnad Samsung Galaxy Xcover så behöver du inte vara lika orolig över att tappa din telefon, eller att den blir förstörd av damm- eller vatten.

Billig begagnad Samsung Galaxy

Köp en billig begagnad Samsung Galaxy här i vår begagnad-avdelning så får du mycket telefon för dina pengar. Dessutom så kan du alltid räkna med snabb frakt från oss på Billig teknik, och leveranser från oss är säkra då vi är certifierade av Trygg e-handel. Slå till på en billig begagnad Samsung Galaxy redan idag!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen