Kontakta oss!

Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier
Mobil begagnad

Här så hittar du ett brett utbud av många olika typer av begagnade mobiler. Oavsett om du är ute efter en begagnad iPhone eller en begagnad Android så kommer du hitta något för dig i denna avdelningen. Allt erbjuds naturligtvis även till riktigt låga priser, så att det inte blir onödigt dyrt.

Billig begagnad mobil

Vi på Billigteknik går in för att kunna erbjuda dig den bästa tekniken till de lägsta priserna. Våra begagnade mobiler är naturligtvis inget undantag. Vi kan hålla våra låga priser genom att vi är en online-baserad återförsäljare med låga marginaler. Känn dig dessutom helt säker när du handlar från oss då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Begagnad iPhone-mobil

Den som föredrar iPhone kommer hitta något i denna avdelning. Vi har många olika begagnade iPhone-modeller, från iPhone 5S till 6 och 6S. Vi har även iPhone SE, vilket innebär att du kan välja mellan prestanda och skärmstorlek trots den riktigt låga prislappen på dessa begagnade modeller.

Begagnad Android-mobil

Vi har begagnade telefoner från både Samsungs mest kända serie, Samsung Galaxy, liksom andra modellserier. Den som vill ha ett begagnad Android-flaggskepp kan enkelt hitta detta i vårt sortiment likt Samsung Galaxy S6 och S7, men vi har även modeller från exempelvis Samsung Galaxy A-serien, såsom A5 och A7.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen

Produktomdömen


Mycket bra platta

Mycket smidigare format än en traditionell NPC

Samsung Series 7 Slate PC med docka (beg)