Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Väggladdare mobiltelefonMobilladdare till Samsung, Iphone mfl

Hur många kan tänka sig att vara helt utan en mobilladdare? Förmodligen väldigt få av oss. Dessa extremt små strömomvandlare möjliggör att vi använder hemmets fasta elektriska nät på 220-230 volt eller bilens 12-voltssystem för att ladda enheter som stödjer endera USB-standarden på 5 volt eller liknande lösningar. Nu för tiden finns det såväl USB-laddare som har löstagbara kablar som särskilda laddare som är specialanpassade för en viss tillverkares egna unika produkter. Men det viktigaste är att välja en mobilladdare som både är praktisk och ger tillräckligt med ström. Då vet man att man har en laddare som ger vad som krävs.

Samsung laddare

Eftersom Samsung är ett av vår tids mest populära märken gällande mobiltelefoner är det alltid en bra idé att ha en extra Samsung laddare. Kanske vill någon som är på besök låna den, eller så vill man själv kunna vara säker på att alltid ha tillgång till en. Samsung laddare är alltid kvalitativa och ger rätt mängd ström för ens enhet.

Iphone laddare

Eftersom Apple mer eller mindre revolutionerade marknaden så kan man vara säker på att någon i hushållet behöver en Iphone laddare. Dessa är särskilt anpassade för att ge tillräckligt mycket ström för att ladda en krävande mobiltelefon. Skaffa en extra Iphone laddare för att säkerställa att du aldrig står utan. Med certifiering från Apple är man garanterad kvalitet.

Android laddare

När Google lanserade Android så blev prisvärda mobiltelefoner tillgängliga för de flesta och därför är det stor efterfrågan på Android laddare. Oavsett vilket märke du har på din Android-baserade mobiltelefon så har du nytta av en Android laddare. Köp en extra för besökare eller för att vara säker på att du har en tillgänglig ifall din primära laddare skulle försvinna. Kvalitativa laddare ger rätt mängd ström och gör att du snabbt och enkelt kan ladda din smartphone.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen