Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Laddkabel mobiltelefonLaddkabel till mobiltelefon

Även om USB i sig är en standardiserad lösning så krävs fortfarande en lämplig laddkabel till den enhet man vill ladda. För det är nämligen så att olika enheter använder sig av olika variationer av USB-standarden. Därför passar inte alltid en laddkabel till mobiltelefon till en annan modell av mobiltelefon. Så det är alltid en bra idé att se till att ha kablar som stödjer olika modeller så som USB typ A, B, micro B och C. Detta är endast för att nämna några. Utöver dessa finns även andra typer av kontakter. Se därför till att ha kablar som passar alla dina enheter.

Iphone sladd / iphone kabel

Den som har haft en telefon en längre tid märker ganska snabbt att det sker visst slitage när det kommer till iphone sladd och iphone kabel. Därför är det alltid en bra idé att ha reservkablar till alla sina Apple-enheter. Detta är såklart inget unikt för just Apple utan gäller alla tillverkare. Sladdar har helt enkelt hög förbrukningsnivå. Att skaffa en iphone sladd eller iphone kabel innan den befintliga går sönder är därför helt enkelt att vara redo. Det är sällan en dålig idé att planera inför framtiden.

Samsung usb kabel / laddsladd Samsung

Samsung har varit marknadsledande i många hänseenden men trots detta krävs olika Samsung usb kabel och laddsladd Samsung för olika enheter. Även om alla i familjen faktiskt har samma slags kontakt på sina mobiltelefoner så är det ändå en bra idé att ha några extrakablar. Kanske vill man kunna ladda i bilen, eller ha med sig när man lämnar hemmet. Därför är det alltid en bra idé att ha några extra Samsung usb kabel och laddsladd Samsung. På så sätt blir man aldrig utan och vet att man har en extra när man faktiskt behöver den.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen