Kontakta oss!

Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier
Nya Samsung Galaxy och begagnade Samsung mobiler

Samsung Galaxy har blivit en av de mest populära Androidbaserade mobiltelefonerna, vilket inte är så konstigt då Samsung mobiler håller en väldigt hög nivå. De toppar ständigt försäljningssiffrorna världen över. Lika så kombinerar dessa telefoner pålitlig konstruktion med senaste tekniken. Därför har Samsung Galaxy i stor utsträckning kommit att sätta trenden för högteknologiska mobiltelefoner. Om du väljer att köpa begagnade Samsung mobiler får du en prisvärd telefon till bråkdelen av nypriset. Samma tidsbeprövade funktion till en mer förmånlig kostnad.

Här finner du ett brett utbud av Samsung mobiler. Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S7 och begagnad Samsung Galaxy S6 - här finns massor av Samsung smartphones, om du letar efter en Samsung Android-telefon så har du helt enkelt kommit till rätt kategori!

Begagnade mobiler

Begagnade mobiler är ett väldigt prisvärt alternativ till nyköp. I engelskspråkiga länder så dyker begreppet refurbished ofta upp och här i Sverige har vi egentligen ingen motsvarighet. Men vad det åsyftar är begagnade mobiler som har kontrolleras för funktion och yttre skador. Billigteknik gör dessa noggranna genomgångar så när du köper en begagnad mobil kan du vara säker på att du får en produkt som motsvarar dina förväntningar. Bäst av allt är att nivån av slitage reflekteras i priset. Bestäm själv vad du prioriterar. Funktionalitet eller utseende? Vad är viktigast? Här får du möjligheten att låta kostnaden för mobiltelefonen reflektera den nytta så du faktiskt kommer att ha av den.

Begagnad Samsung Galaxy S4 ,S5 mfl

Vissa modeller har kommit att bli riktiga flaggskepp i utbudet men utöver begagnad Samsung Galaxy S4 så finner du ett stort antal övriga modeller. De kraftfulla S5- och S6-mobilerna finns i ett flertal skick och även mindre kända men tillika funktionella modeller så som Xcover, J3 eller den något äldre S3 går att välja mellan. Så även om en begagnad Samsung Galaxy S4 är ett väldigt bra val så bör du chansen att se över samtliga modeller. Det kanske finns något i utbudet som passar sig ännu bättre? Välj den Samsungmobil som är bäst lämpad för dina behov.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen

Produktomdömen


Dell Latitude E6230 med i5 8 Gb ram samt 500 GB hybrid

Vi har använt liknande E6430 när jag jobbat men blev ändå överraskad av batteritid o användarvänlighet. Det första jag gjorde var att byta 128 GB ssd disken till en 500 GB Hybrid, först var det lite trassel med partion storleken, men en freeware...