Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Importdator till fyndprisBillig dator (importerad)

Begreppet billig dator har på senare tid fått en helt annan innebörd än tidigare. Det betyder knappast en dator av sämre kvalitet. Tvärtemot betyder det en dator av bra kvalitet där priset har pressats genom att utnyttja överskottslager, kampanjer och det här fallet prispress genom import. Men hur kan en importerad dator vara en billig dator? Och vad är egentligen en importerad dator?

Det är datorer sm har köpts in utanför Sverige för återförsäljning inom landet. Men det innebär inte att det är någon större skillnad på dem. När det kommer till stationära datorer så är de precis som vilken annan dator som helst eftersom man kan ha ett separat svenskt tangentbord. Laptops har däremot ibland engelska tangentbord (eller någon annan språk-standard). Det går att omvandla deras tangentbord till svenska tangentbord med hjälp av klistermärken. Strömkablar, garanti genom HP Sverige och operativsystemets inställt till svenska språket.

HP dator (importerad)

En importerad HP dator är väl lämpad för såväl nöje som arbete. HP har länge varit kända för att tillhandahålla kvalitativa kontorsdatorer. På senare tid har de lanserat en hel del spännande produkter för hemmabruk. Såväl laptops som stationära minidatorer finns i deras breda utbud. Med en importerad HP dator får du mycket valuta för pengarna.

Laptop med engelskt tangentbord

En laptop med engelskt tangentbord följer samma grundläggande struktur som de svenska tangentborden. Det finns däremot vissa skillnader, så som avsaknad av svenska tecken och viss annan placering för särskilda tecken. Men är man bekväm med att skriva utan att titta på tangentbordet blir det inte särskilt stor skillnad, då även ett engelskt tangentbord kan ställas om för svensk layout. Och de går även att förändra med hjälp av medföljande klistermärken som vi skickar med din nya dator.

Dator med tyskt tangentbord

Precis som när det gäller engelska tangentbord följer ett tyskt tangentbord QWERTY-standarden. Den kanske största skillnaden är avsaknaden av vår bokstav "Å". Men när de ställs om till svensk layout, och vid behov kompletteras med stickers, blir de precis som vilket annat svenskt tangentbord som helst.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen