Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Dryckeskylare

Dryckeskylare

En dryckeskylare är något utav den moderna världens under. På ett snabbt och enkelt sätt ger de dryckerna den perfekta serveringstemperaturen. Eftersom de är fristående från hushållets primära kyl kan de så klart användas under perioder då behovet helt enkelt uppstår. Därför är de väldigt resurseffektiva och praktiska. De kan både bli ett välbehövligt inslag i din inredning och en praktisk hushållsapparat. Köp en kylare som matchar din inredningsstil och du får såväl ett funktionellt som ett estetiskt komplement. Eftersom de smälter in med befintlig inredning så är det svårt att gå fel med en kvalitativ dryckeskylare.

Vinkylare

Vinkylare har den stora fördelen att de verkligen kyler vinet till exakt den temperatur som krävs för optimal servering. Då de är väldigt resurseffektiva och fristående så kan man, som exempel, använda dem enbart då man planerar att ha bjudningar eller vill ha en trevlig kväll med nära vänner och vin. En annan fördel med dem är att de förlänger vinets hållbarhet och säkerställer att det är precis lika välsmakande oavsett när man bestämmer sig för att öppna flaskan. Därför är en vinkylare helt enkelt ett perfekt komplement till din befintliga utrustning.

Ölkylare

Även om det i viss utsträckning är kulturellt huruvida man föredrar kall eller mer ljummen öl så är vi svenskar verkligen trogna när det kommer till ölkylare och kyld öl. Med en ölkylare så kan man vara riktigt säker på att alltid ha tillgång till kall och välsmakande öl. Intressant nog så kräver olika drycker olika sorters temperaturer. Men med hjälp av en dedikerad kylare kan man verkligen vara säker på att få en riktigt väl kyld öl. Oavsett om du gillar ljusa brygder eller en mörk lager så kommer en ölkylare att vara en trogen vän under såväl varma sommarkvällar som mörka och vintriga hemmakvällar.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen