Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Stora datorer 16-19"

Stora datorer 16-19"

Större bärbara datorer är oumbärliga för grafiska designers, och helt enkelt alla ”creative professionals”. Den större, ofta högupplösta skärmen tillåter användare att få en överblick över sitt innehåll och strukturera upp vad som behöver göras. Den tilltagna storleken tillåter också för ett stort batteri, kraftiga fläktanordningar, liksom nog med plats för de kraftfullaste komponenterna som går att få i ett bärbart format.

Kraftfulla stora datorer

Oavsett om du vill ha ett jämnt flyt i de senaste spelen, snabba renderingstider om du jobbar med film eller foto, eller en imponerande batteritid som kommer räcka dig hela dagen ut så finns det en större laptop för just dig. Behöver du en bärbar dator med lika mycket kraft som många stationära datorer så är det en stor laptop du är ute efter.

Billiga stora datorer

Trots att stora bärbara datorer ofta erbjuder ”extra allt”, med stor, högupplöst skärm, kraftfulla processorer och grafikkort liksom ett väl tilltaget batteri så kan vi ändå erbjuda stora laptops som ger dig mycket god valuta för pengarna. Varför köpa en stationär dator när du lika gärna kan köpa en stor laptop?

Många typer av stora datorer

Trots att stora bärbara datorer oftast det mesta när det kommer till specifikationer, så finns det naturligtvis stora datorer med olika profil. Vi kan erbjuda det mesta - oavsett om du vill ha den senaste, skarpaste skärmen med 4K-upplösning och HDR, eller den senaste Intel-processorn med TurboBoost så är vi säkra på att du kommer hitta något som passar här.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen