Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Smidiga datorer 10-13"


HP Chromebook 11 G4 (Beg)
Prisvärd 11-tums surfdator med Googles ChromeOS HP Chromebook 11 G4 (Beg)

Begagnad med 1 års garanti! Mycket prisvärd 11-tums Chromebook från HP med Googles supersnabba och stabila ChromeOS....

  • - 11.6" LED-skärm
  • - Intel-processor
  • - DualCore gör datorn snabbare
  • - 2 GB RAM-minne
  • - 16 GB lagring
  • - Intel HD-grafik
  • - Med stöd för USB 3.0
  • - ChromeOS (ej Windows)
Köp
Rea

REK: 3 000 kr  

Från 1 199 kr


Smidiga datorer

Bärbara datorer mellan 10” och 13” som är perfekta för dig som ofta är på resande fot, skyndar mellan många olika möten eller vill packa lätt. Vi erbjuder billiga laptops som är smidiga att ta med sig, men som inte kompromissar med att kunna erbjuda gedigen prestanda.

Bra smidiga datorer

Traditionellt så har man behövt ha en stationär dator, eller en stor bärbar dator, för att kunna få en dator som är snabb även månader och år efter inköpet. Under de senaste åren har dock små bärbara datorer plötsligt blivit bra, och bra datorer har blivit små, vilket innebär att man inte längre behöver välja mellan en bra dator eller en smidig dator.

Billiga smidiga datorer

Med något mindre datorer så kan du ofta få samma prestanda som i en större dator, men i ett mindre paket. Det blir också billigare för dig som konsument, eftersom du betalar för ett fysiskt mindre chassi. Helt enkelt så kan en dator mellan 10” och 13” tum ge dig mer för pengarna.

Många typer av smidiga datorer

Just vilken typ av dator du behöver beror naturligtvis på dina preferenser. En något mindre dator är perfekt för dig som värdesätter portabilitet, och att inte bära runt på onödig vikt. Alla behöver inte en 17-tumsdator; det kanske passar dig bättre att ha en smal 12-tumsdator som du kan koppla in till en extern monitor på jobbet, om du verkligen behöver större skärmyta i ditt arbete.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen