Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Färgglada datorer

Datorer och laptop med färg

Har du en dator? Svaret på den frågan är nog ganska självklar. Men en bärbar dator med färg är faktiskt mer ovanligt förekommande. Trots att de verkligen bidrar till att höja såväl den kreativa atmosfären som nöjet i att sitta vid datorn. Det har blivit ett enkelt sätt att tillföra det där lilla extra som kan behövas när man knapprar på sin laptop.

Röd laptop

Att ha en röd laptop började bli vanligt under 2000-talet. Innan dess så hade de flesta en traditionell grå eller svart färg. Eftersom utvecklingen har gått så snabbt är det nog ingen som tagit sig tid att dokumentera vilka som lanserade den första färgglada laptopen. Men Asus gjorde sig iallafall kända för att vara tidiga med att saluföra en röd laptop. Därför har röd blivit en sorts standard för färgade laptops. Och i skrivande stund kan man få såväl vikbara minidatorer som vanliga laptops i röd färg.

Grön laptop

Något man definitivt inte ser så ofta är en grön laptop. När var senast du kom i kontakt med en? Av denna anledning har en grön laptop kommit att representera något unikt och kraftfullt. Det ser man särskilt på att många spelorienterade laptops med kraftfulla grafikkort och specifikationer har valt att lanseras i grönt. Och tiden då Alienware hade ensamrätt på kraftfulla gaminglaptops är sedan länge förbi. En grön laptop blir du garanterat ensam med!

Blå laptop

Blått har alltid haft en viss koppling till arbetsdatorer, och det gäller även en blå laptop. Men varför just blått? Kanske har det att göra med att Microsoft allt sedan lanseringen av kontorssystemet Windows 2000 i slutet av 90-talet haft blått som standardfärg. Oavsett så signalerar en blå laptop ett visst mått av seriositet. Det är helt enkelt något särskilt med färgen. Särskilt HP har tagit tillvara på detta och lanserat ett flertal laptops med helt blåa chassin. En blå laptop är ett bra val för dig som vill ha något lite annorlunda.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen