Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Strömkabel datorStrömkabel dator

En strömkabel dator är nödvändig för att din stationära eller bärbara dator ska få ström. Utan ström blir det svårt att använda datorn. Hos oss finner du en strömkabel för att ansluta din dator, laptop, skrivare eller skärm till elnätet. Vi har kablar som passar för samtliga varumärken och modeller. Köp en billig strömkabel dator och anslut din enhet till elnätet.

Utan ström – inget batteri. Utan batteri kan du inte jobba eller studera, du kan inte surfa på sociala medier eller betala dina räkningar. Låt inte en trasig strömkabel dator stå i vägen för dina göromål online, skaffa en ny strömkabel eller en extraladdare redan idag!

Strömkabel till skärm

Letar du efter strömkabel till skärm? En universal strömkabel passar de flesta stationära datorer, skärmar och skrivare. Ofta är ingången i skärmen av standardformat, vilket gör att en standardkabel fungerar alldeles utmärkt, oavsett märke och modell på skärmen. Strömkabel till skärm är en absolut nödvändighet, köp din elkabel av oss till ett förmånligt pris.

Strömkabel till skrivare

Har din strömkabel till skrivaren gått sönder eller kommit bort? Vi har elkablar som passar de flesta skrivare. Se till att du har en fungerande strömkabel till skrivare så att du kan skriva ut dina viktiga dokument utan problem.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen