Kontakta oss!

Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier
Popcornmaskin

Att ha en popcornmaskin hemma är nog alla barns dröm. Men det är inte bara barn som älskar goda nypoppade popcorn. Fördelen med popcornmaskiner är att de poppar perfekta popcorn som inte bränner vid eller lämnar massvis med opoppade kärnor i botten. Hur lyxigt är det inte att kunna bjuda vänner och bekanta på härliga popcorn till filmen? Det kallar vi en riktig hemmabioupplevelse. Söker du det rätta bioljudet kan vi även erbjuda det bland våra högtalarprodukter. Hitta din nya popcornmaskin hos oss idag och du kan inom några dagar njuta av frukterna av ditt nyköp!

Köpa popcorn maskin

Att köpa popcorn maskin är mycket lätt, allt du behöver göra är att vända dig till oss. Vi förstår din längtan efter perfekta nypoppade popcorn, för vem älskar inte det? Därför står vi här beredda med fantastiska produkter som poppar härliga varma popcorn i ditt hem. Köp en popcorn maskin hos oss och njut av en härlig biokänsla hemma.

Popcorn maker

En popcorn maker är en popcornmaskin på engelska. I folkmun kan de i Sverige även kallas popcorn maker, men de är samma sak som de traditionella popcornmaskinerna. Hos oss kan du köpa en popcorn maker för hemmabruk. Vi har flera produkter att välja på och priserna är mer än förmånliga. Gör ditt köp hos oss och du kan göra ditt hem till en riktig biosalong.

Egna biopopcorn hemma

Att göra egna biopopcorn hemma är inte svårt om du använder en av våra popcornmaskiner. Har du märkt att SF-bio numer säljer popcorn med smak? Vi har ett kanontips till dig om du vill återskapa dessa biopopcorn hemma. Allt du behöver göra är att blanda i en påse dipmix bland popcornen, du vet de där chipsdipp-påsarna som säljs vid chipsen i butiken. Vi lovar att det blir jättegott och likt vad som serveras på biograferna i Sverige.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen

Produktomdömen


Dell Latitude E6230 med i5 8 Gb ram samt 500 GB hybrid

Vi har använt liknande E6430 när jag jobbat men blev ändå överraskad av batteritid o användarvänlighet. Det första jag gjorde var att byta 128 GB ssd disken till en 500 GB Hybrid, först var det lite trassel med partion storleken, men en freeware...