Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


DammsugareDammsugare

Letar du efter en ny dammsugare? Vi har billiga dammsugare från Electrolux, Phillips och Emerio. Vi har dessutom påslösa dammsugare för dig som vill slippa köpa dammsugarpåsar. I vårt sortiment hittar du bäst i test dammsugare från flera varumärken, och du sparar pengar genom att köpa din dammsugare online!

Sladdlös dammsugare

Med en sladdlös dammsugare så kan du dammsuga var som helst i hemmet utan att behöva bry dig om sladdar eller eluttag. På så vis kan du fokusera på att få städningen avklarad så fort som möjligt. Traditionellt har sladdlösa dammsugare varit dyra och inte lika kraftfulla som vanliga dammsugare - detta är dock inte längre fallet.

Bra dammsugare

Köp en billig och bra dammsugare som gör städningen enklare. Det finns inget värre än en dammsugare som inte suger starkt nog, så att man behöver städa på samma områden flera gånger. Vi har därför samlat ett antal dammsugare med riktigt bra sug - men håll i åtanke att de endast suger bokstavligt talat.

Tyst dammsugare

I den här avdelningen så har vi ett brett utbud av många olika dammsugare. Genom detta så kan du hitta en dammsugare precis för dina behov, oavsett vad det är för typ av dammsugare. Exempelvis så har vi tysta dammsugare så att man kan dammsuga vid alla tider på dygnet, utan att störa andra.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen