Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Bild & Ljud


Köp

REK: 6 000 kr  

5 399 kr

Köp

REK: 5 500 kr  

4 890 kr

Köp

REK: 100 kr  

49 kr


TV & hemmabio

Stora och bra TV-apparater har under de senaste åren blivit billiga, och billiga TV-apparater har samtidigt blivit stora och bra. Tack vare detta kan vi erbjuda riktigt bra TV-apparater till låga priser. Samtidigt så har vi även hemmabio-system för den som vill ha en ännu bättre TV-upplevelse. Vi har många olika typer av platt-TV, LED-TV, HD-TV, smart-TV och 4K-TV - något för alla med andra ord!

4K-TV

Med en 4K-TV så kan du uppleva oanad skärpa. Med miljontals pixlar så kommer du kunna urskilja helt nya detaljer i dina favoritfilmer. Om du tyckte steget till full-HD gjorde skillnad kan du ha i åtanke att 4K har 4 gånger högre upplösning. 4K-apparater har dessutom en imponerande skärmyta och ofta HDR-möjligheter. Detta leder till färgrika, levande bilder. Våra 4K-enheter är dessutom mycket konkurrensmässigt prissatta.

Hemmabiosystem

Med exempelvis en soundbar och en av våra billiga TV-apparater kan du förvandla ditt hem till en egen biosalong. En soundbar från ett erkänt, pålitligt märke kommer ge dig fylligt ljud. Detta är lika bra oavsett om det gäller en SVT-dokumentär, Netflix-serie eller 4K-film. Vi erbjuder också ljudsystem som enkelt ansluts trådlöst över bluetooth. Ta en titt i vårt breda sortiment redan idag!

Billig TV

En bra och pålitliga TV ska inte behöva kosta skjortan. Detta är den filosofi vi har arbetar utefter när vi har sammanställt vårt utbud. Vi har både moderna TV-apparater med den bästa prestandan och mer beprövade alternativ, alla till låga priser. Dessutom så erbjuder vi riktigt stora TV-apparater med full-HD till löjligt låga priser just nu. Passa på och hitta din nästa TV för en billig peng!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen