Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Nerf guns

Nerf guns

Världens roligaste leksak – Nerf guns! Ett plastvapen som skjuter skumgummi. Köp din Nerf utrustning online och spara pengar! En perfekt julklapp till barn. I vårt sortiment finns billiga Nerf guns av alla modeller, och vi säljer även Nerf-skott/Nerf-pilar för dig som vill ha mer ammunition. Hos oss hittar du dem billigaste Nerf-leksakerna i Sverige. Vi har allt från Nerf pistoler med lång räckvidd till nerf pistoler som skjuter flera skott på en gång!

Roliga nerf guns

Nerf guns är det perfekta tidsfördrivet, oavsett om det är bland grabbarna eller på kontoret. Skjut dina nära och kära med skumgummi-skott, och gör det med en häftig nerf gun. Våra nerf guns har dessutom lång räckvidd och skjuter flera skott, vilket innebär att du kan träffa din måltavla oavsett.

Billiga nerf guns

Genom att vi är en onlinebaserad återförsäljare så kan vi hålla lägre marginaler än våra fysiska konkurrenter. Detta är anledningen till att vi kan erbjuda våra nerf guns till en lägre prislapp än andra butiker. Dessutom så kan du alltid känna dig trygg när du handlar av oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Coola nerf guns

I denna avdelningen så har vi inte bara riktigt billiga och bra nerf guns - de ser dessutom riktigt coola ut! Med futuristiska designs så kan du se till att skjuta kompisarna med en riktigt cool nerf gun. Vad sägs exempelvis om en Modulus IonFire-blaster med avtagbar pipa?


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen