Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Annat kulAnnat roligt

På denna sidan hittar du lite alla möjliga roliga prylar. Apple TV, selfiepinne, touch-handskar och drönare – här hittar du allt möjligt och lite till. Roliga prylar att ge bort i present till någon som säger sig ha allt! Roliga presenter som du kan köpa direkt via nätet!

Touch-vantar

När det är kallt ute så får man ofta göra valet mellan att hålla sig varm om händerna eller att kunna använda sin mobil. Dessa tider är dock över nu. Med ett par av våra konkurrensmässigt prissatta touch-vantar så kan man använda sin telefons touch-skärm utan att ta av sig vantarna.

Rolig selfiepinne

En av de senaste trenderna är att köpa en selfiestick, eller selfiepinne, så att man kan ta selfies på sig själv och sin grupp enkelt. Hos oss kan du köpa en rolig selfiepinne utan att det spräcker budgeten. Unna dig själv en selfiepinne redan idag - alla köp från oss på Billig teknik levereras snabbt.

Billiga prylar

I denna avdelningen så finns många olika billiga prylar. Här hittar du allt från exempelvis en trendig lightbox att ställa bokstäver i, till underhållande fidgetspinners. Vi har dessutom gott om billiga, roliga prylar, såsom vattenflaskor i aluminium med söta motiv av pandor och kaniner. I denna avdelningen finns det något för alla.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen