Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Mobil tillbehörSmartphone- & mobiltillbehör

Här hittar du smartphone- och mobiltillbehör, exempelvis snygga mobilskal till iPhone, praktiska Bluetooth högtalare, skärmskydd för din smartphone, billiga hörlurar med mikrofon och mycket mer! Hos oss hittar du garanterat det bästa fodralet för din smartphone eller dem bästa hörlurarna för din mobil.

Billiga mobiltillbehör

Billiga mobiltillbehör är allt ifrån ett negativt begrepp. Anledningen att de inte kostar särskilt mycket är ofta att de tillverkas i väldigt stora volymer, och därför i sin natur blir väldigt priseffektiva. Därmed är utbudet även extremt stort.

Intressant nog så inser man ofta inte hur stor nytta man faktiskt har av dessa tillbehör förrän endera en olycka är framme eller man blivit van med ett visst tillbehör som man glömmer hemma. Typiska exempel på detta är skyddande mobilskal som förlänger livslängden på mobiltelefonen, eller powerbanks som ger behövlig ström vid rätt tillfälle. Det finns ett stort antal billiga mobiltillbehör som verkligen förenklar vardagen.

Mobilskal och skärmskydd

Det är ett oundvikligt faktum att mobiltelefoner lätt blir en dyr historia, men mobilskal och skärmskydd är en billig försäkring som håller enheten trygg och i behåll. Utbudet av mobilskal har på senaste tiden fullständigt exploderat, och kan ge funktioner så som allt från vattentäthet till särskild stöttålighet. Flera skal har inbyggt skärmskydd men vill man bibehålla minimalism så kan det vara en bra idé att köpa ett fristående repskyddande skärmskydd.

Mobilladdare och powerbank

På senare tid har både mobilladdare och powerbank blivit mer effektiva, och utöver det har mobiltelefoner och surfplattor även blivit mer strömsnåla. Allt detta har definitivt gjort oss avsevärt mycket mer mobila. Det mobila kontoret har kommit att bli en verklighet. Men det är viktigt att välja mobilladdare som ger tillräcklig mängd ström. Som exempel kan nämnas att de flesta surfplattor drar stor nytta av mer kraftfulla laddare, då laddningen går såväl snabbare som möjliggör att enheten får den laddningsström som den faktiskt efterfrågar.

Hörlurar och portabel högtalare

Att ha bra ljud är verkligen värt en hel del, och man märker vilken skillnad kvalitativa hörlurar och portabel högtalare faktiskt gör. Efter att man har upplevt bra ljud är det helt enkelt svårt att gå tillbaka. Utbudet av portabla högtalare har blivit väldigt stort och du kan välja mellan de som har såväl Bluetooth- som kabelanslutning. Vilken modell passar just dig bäst?


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen