Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Mobiltelefon & smartphoneBilliga Mobiler, Mobiltelefoner & Smartphones

En bra mobiltelefon är ett absolut måste i dagens samhälle. Oavsett om du är ute efter en iPhone eller Android så har vi något för dig. I vårt breda sortiment så finns det smartphones både med kraftfull prestanda liksom bra batteritid. Detta innebär att du kommer kunna hitta en mobiltelefon som passar just dig - ta en titt på de senaste, mest populära smartphone-modellerna nu!

iPhone

Vi är medvetna om att iPhone är en av de mest populära telefonmodellerna på den svenska marknaden. Med tjänster som iMessage, iCloud, Apple Music, bra kameror och gott om appar så är detta fullt förståligt. Detta är varför vi har plockat in många olika iPhone-modeller - såsom senaste iPhone 8 Plus, med en snygg glasdesign, trådlös laddning, en snabb A11 Bionic-processor och en knivskarp iSight-kamera med dubbla 12 MP-sensorer. Vi har också mer prisvärda iPhone-modeller, såsom iPhone 7, iPhone 6, och den kompakta iPhone SE.

Samsung-telefon

För den som är ute efter en riktigt kompetent mobiltelefon på Android-sidan så är Samsung ett populärt alternativ. Inte nog med att Samsung-telefoner har en snygg glasdesign med små ramar, de är också lätta att anpassa. Vi erbjuder den senaste Samsung Galaxy S8, men även andra, löjligt prisvärda Samsung-telefoner såsom Samsung A5 och S5.

Billig mobiltelefon

I vårt breda utbud så finns det många olika alternativ för att få tag på en billig mobiltelefon. Vare sig du är ute efter iPhone-telefon eller ett Android-alternativ så har vi billiga erbjudanden för dig. Våra priser är lägre än våra konkurrenters, då vi är online-baserade. Detta innebär att du kan få din nästa mobiltelefon till ett lägre pris. Kolla i vårt breda sortiment för att hitta en mobiltelefon som passar just dig!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen