Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


DatortillbehörDatortillbehör

På jakt efter en snabb datormus för gaming, en dockingstation eller en snygg laptop-väska? Vi har allt från bakgrundsbelysta tangentbord till kraftfulla ljudsystem för din dator. Hos oss hittar du dessutom snygga datorväskor i läder och tyg. I vårt gigantiska sortiment av datatillbehör har vi kablar, tangentbord, väskor, datormöss, trådlösa nätverkskort – ja, allt man kan tänkas behöva. Vi har även lättanvända routrar och billiga laserskrivare.

Billiga datortillbehör

Hos oss kan du hitta gott om riktigt billiga datortillbehör. På så vis kan du få tag i gott om accessoarer till din dator utan att behöva spräcka budgeten. Vad sägs exempelvis om billiga tangentbord, datormöss, eller datorväskor? Du kan dessutom känna dig säker på att få snabb leverans från oss.

Tangentbord

Med ett billigt tangentbord så kan du förvandla en laptop till en riktig produktivitetsmaskin. Dessutom så kan du välja mellan tangentbord med bra knapprespons och gaming-tangentbord, med snygg bakgrundsbelysning och gott om funktionsknappar att använda i alla spel. Alla tangentbord från oss är dessutom mycket konkurrensmässigt prissatta.

Bra högtalare

Vi har sammanställt många olika alternativ för bra högtalare. Med kompetenta märken, såsom exempelvis Harman Kardon och deras snygga Onyx-högtalare, samt andra alternativ utvalda för att vara maximalt prisvärda, så finns det något för alla. I vårt breda sortiment så finns det även hörlurar och headset, vilket innebär att du kan få en bra ljudupplevelse oavsett omständigheterna.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen