Filtrera med

Pris
179 kr 679 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Tangentbord & datormus

När det gäller datorer så går tangentbord och datormöss hand i hand och hänger ihop som ler och långhalm. Eftersom de flesta skaffar sig både ett tangentbord och datormus på samma gång så är det praktiskt att ha de både i ett paket. Sagt och gjort - vi har sammanställt en mängd olika kit med både datormöss och tangentbord, så att du ska kunna hitta den kombination som är rätt för just dig.

Stort utbud tangentbord & datormöss

Vad du än är ute efter - trådade tangentbord och datormöss, trådlösa, riktig gamerutrustning, ergonomiska alternativ för de som sitter vid datorn långa stunder i taget, tunna och portabla alternativ för den som reser, eller ett paketerbjudande med fokus på design - så har vi något för dig i vårt breda sortiment. Vi uppdaterar dessutom våra erbjudanden och utbud löpande, så håll dig uppdaterad!

Billigt paket tangentbord och datormus

Precis som med alla våra produkter så lägger vi ner mycket tid på att hitta de bästa, mest prisvärda alternativen. Detta innebär att alla paketerbjudanden med tangentbord och datormöss vi erbjuder kan förväntas hålla mycket god kvalitet för det priset du betalar. Eftersom vi är en onlinebaserad återförsäljare så kan vi hålla mycket låga marginaler, men du kan ändå vara helt säker när du handlar från oss då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Gaming-tangentbord

Vi vet att gamers vet precis vad för typ av datortillbehör de vill ha, och till vilka priser de erbjuds. Detta är varför vi erbjuder flera, riktigt kompetenta paketalternativ riktade just till gamers. Vi kan erbjuda tangentbord och datormöss med mycket låg responstid, inbyggd anti-ghosting, ”lysande” bakgrundsbelysning genom LEDs där du själv kan ändra färgen, datormöss med mikrobrytare för skarpa, fasta klick och mycket mer. Allt detta erbjuder vi naturligtvis till mycket konkurrenskraftiga priser!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter

Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)
    Trådlöst Tangentbord/Mus Set 8210M Multi-Mode med spillsäker design. Växla snabbt mellan flera anslutna enheter med ett...
    - Tangentbord & datormus
    - Trådlös anslutning
    - Kompakt design
    - Multi-Mode för att växla mellan flera enheter
    - Snygg design i svart och blått
    Rek: 500 kr
    429 krPris
    Deltaco TB-800 set med trådlöst tangentbord och mus (laddningsbara)Deltaco TB-800 set med trådlöst tangentbord och mus (laddningsbara)
      Ett mycket prisvärt set innehållande ett exklusivt trådlöst tangentbord i ett slimmat och tåligt aluminiumchassi och en...
      - Tangentbord & datormus
      - Prisvärt set med mus och tangentbord
      - Tålig och lätt konstruktion i aluminium
      - Laddningsbart batteri
      Rek: 799 kr
      679 krPris