Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


HörlurarHörlurar

Ett par hörlurar är ett måste för att kunna uppleva din musik så som den var avsedd. Vare sig du är ute efter ett par riktigt maffiga ”over-ear”-hörlurar som kan leverera ljud i studiokvalité, ett par lätta och sportiga ”in-ear”-hörlurar för träning, ett par trådade hörlurar, trådlösa hörlurar, alternativt ett par riktigt prisvärda hörlurar eller ett par exklusiva sådana så är vi övertygade om att det finns något för just dig i vårt breda utbud av hörlurar.

Trådlösa hörlurar

Under de senaste åren så har trådlösa hörlurar blivit allt vanligare, och av en god anledning. Genom att ansluta över Bluetooth snarare än med en sladd så blir du friare i din vardag, och dagarna då dina hörlurssladdar trasslar ihop sig sekunden de lämnar din uppsyn kommer vara ett minne blott. Dagens trådlösa hörlurar har dessutom mycket god ljudkvalité, batterier som räcker i långa intervaller, och har blivit markant mycket billigare jämfört med tidigare år.

Billiga hörlurar

Vi anser att det inte längre behöver vara dyrt att få tag i ett par hörlurar med riktigt bra ljud, och vi har gjort vårt bästa för att denna övertygelse ska genomsyra vårt sortiment. Oavsett om det är mer exklusiva Beats-hörlurar eller ett par riktigt prisvärda träningshörlurar så kan vi erbjuda dem till dig till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Samtidigt så får du sinnesro då du köper från oss, eftersom vår hemsida är certifierad av Trygg e-handel.

Trådade hörlurar

Vill du inte ha en till pryl att behöva komma ihåg och ladda då och då, finns det ingen trådlös sändare till din studioutrustning, eller anser du helt enkelt att trådade hörlurar har bättre ljudkvalité? Oavsett anledningen så har vi många olika kompetenta alternativ för dig som vill ha hörlurar med tråd!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen