Kontakta oss!

Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier
Trådlösa tangentbord

När man pratar om tangentbord så finns det inget mer bekvämt alternativ än ett trådlöst tangentbord. Tack vare den trådlösa anslutningen kan du enkelt styra och skriva kommando från fåtöljen, sängen eller soffan (och kunna ha datorn uppkopplad mot din tv) samtidigt som du aldrig behöver oroa dig över att trassla till det med en sladd. Samtidigt så kan du boosta din produktivitet genom att ha ett riktigt kompetent, portabelt tangentbord.

Billiga trådlösa tangentbord

Trådlösa tangentbord har blivit omåttligt populära de senaste åren, och av en god anledning. Trådlösa tangentbord är riktigt smidiga jämfört med trådade alternativ, och nu för tiden är inte bara trådlösa tangentbord riktigt behändiga - de är billiga också! Vi försöker alltid erbjuda de bästa produkterna till de lägsta priserna, och genom att vara en online-baserad återförsäljare kan vi hålla riktigt låga marginaler - vad sägs exempelvis om ett trådlöst tangentbord och mus för under 100 kronor?

Smidiga trådlösa tangentbord

Inte nog med att de tangentborden vi erbjuder är billiga, de är riktigt smidiga också. Du kan enkelt packa ner dem i väskan, och få med dig ett bekvämt tangentbord till exempelvis din bärbara dator var du än är i världen. Det är också riktigt enkelt att ansluta till våra trådlösa tangentbord - allt som behövs är vanligtvis att ansluta en liten mottagare i USB-porten på datorn du vill skriva på, så kan du använda ditt tangentbord!

Paket med trådlöst tangentbord och mus

Om man har beslutat sig för att välja ett trådlöst tangentbord så ska man naturligtvis ha en trådlös datormus till detta. Det förstår vi, och vi har därför sammanställt flera olika, attraktiva paketalternativ med både trådlöst tangentbord och trådlös datormus. Ett sådant kit innebär att det blir lätt för dig att sätta igång med en helt ny dator, eller ta steget över till trådlösa datortillbehör. Naturligtvis så erbjuder vi dessa paket till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen

Produktomdömen


Dell Latitude E6230 med i5 8 Gb ram samt 500 GB hybrid

Vi har använt liknande E6430 när jag jobbat men blev ändå överraskad av batteritid o användarvänlighet. Det första jag gjorde var att byta 128 GB ssd disken till en 500 GB Hybrid, först var det lite trassel med partion storleken, men en freeware...