Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


GamingmusGamingmus

Sugen på en snabb och billig gamingmus från Razer, Logitech, Corsair eller Roccat? Vår spelutrustning har hög upplösning och DPI. En datormus som är skön i handen förbättrar ens spelupplevelse. En billig ergonomisk mus är perfekt för dig som spelar mycket, och hos oss hittar du dem lägsta priserna! Hitta en riktigt bra gamingmus här - vi säljer Razer, Logitech, Corsair, Roccat och mycket mer. Hög upplösning och DPI-inställningar på nästan allt!

Bra datormus

Den som söker en bra datormus behöver inte se längre än hit. Vi erbjuder gamingmöss som har en hög DPI, eller ”dot per inch”. Det innebär att din mus blir mer precis, och på så sätt kan du prestera bättre i online-spel. Vi har dessutom sammanställt många olika möss med hög uppdateringsfrekvens, så att du slipper lagg och delay.

Billig gamingmus

En datormus behöver inte längre vara en kostsam investering. Även en riktigt kompetent gamingmus, med låg latens, hög DPI och snabb uppdateringsfrekvens finns idag tillgänglig till ett billigt pris. Vi har en brett sortiment av gamingmöss, och ämnar ständigt utöka det ytterligare. Är det något som du inte hittar i vårt sortiment är det bara att kontakta oss!

Ergonomisk datormus

För den som spelar ofta eller mycket så blir det oerhört viktigt med en ergonomisk datormus. Till att börja med kommer detta förhöja och förbättra din prestation när du spelar. Dessutom så kommer den bli skönare för din hand att vila på. Gör dig själv en tjänst och unna dig själv en ergonomisk datormus.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen