Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


DatormusDatormus

På jakt efter en billig trådlös datormus eller en snabb gaming-mus? Hos oss kan du hitta den bästa datormusen för dina behov. En billig trådlös mus är perfekt för dig som vill ha en praktisk datormus, och en trådad datormus är bra för dig som gillar att spela datorspel. En billig ergonomisk datormus är utmärkt för dig som lider av förslitningsskador i handleden. Här kan du även köpa en datormus med sidoknappar, eller varför inte en billig musmatta?

Gaming-mus

De som främst är ute efter en datormus för att spela spel vet vad de är ute efter. De behöver en gaming-mus som ger låg latens, och har speciella funktionsknappar som kan programmeras. På så vis kan man eliminera fördröjningar, så att du har en fördel gentemot den sämre utrustade konkurrensen. Vi har både trådade och trådlösa datormöss.

Trådlös datormus

I vårt stora sortiment så har vi gott om trådlösa datormöss. Detta innebär att du inte längre behöver trassla med sladdar eller anslutningsalternativ. Det är få som inte håller med om att framtiden för tillbehör tycks vara trådlös. Gör dig själv en tjänst och köp en trådlös datormus redan idag!

Billig datormus

Samtidigt som vi har många bra datormöss, så har vi även många alternativ för den som söker en billig datormus. I vårt breda utbud så finns det många olika prisvärda produkter. Vi har dessutom billiga gamingmöss av Razer-karaktär, såsom exempelvis Deltaco, så att du kan få tag på en billig spelmus.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen